27 juli 2008

Pastan blir bättre med ekologiska ägg

DN skriver idag i två(1, 2) artiklar om ekologiska ägg och varför de är dyrare. Jag har på senare tid börjat köpa mer och mer ekologiska ägg. Förutom att jag tror att hönsen mår bättre under den tid de lever så är de ekologiska äggen mycket godare. Det märks stor skillnad i den hemlagade pastan och på frukostägget men också på de flesta andra rätter med mycket ägg.
Det har nu äntligen börjat dyka upp 12-pack av ekologiska ägg. Tidigare har bara funnits 6-pack. Jag väntar nu på att det skall komma 18-pack.

Läs mer om vad jag skrivit hur man gör pasta och vad man kan göra med den.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vet du egentligen om en höna kan må bra eller dåligt alls? Den kanske saknar den känslan. Vi skall inte förmänskliga djuren. Jag köper de billigaste äggen. Om de så kommer från Ulan Bator i Mongoliet.

Magnus Runesson sa...

Nä. Därav skrev jag att jag tror. Samt att det inte är den enda anledningen utan smaken är bättre i de ekologiska enligt mitt tycke.