6 april 2009

Ändamålet helgar medlen (uppdaterat)

Det måste vara så Antipiratbyrån tänker om det som IDG och SvD skriver är sant. Utifrån de uppgifter som framställts i media kring detta fall så ser det ut att stämma. Antipiratbyrån och dess uppdragsgivar är uppenbarligen så desperata att de är beredda på att tänja på lagar för att komma åt sina kunder.

Såhär går det när man låter privata intressen leka polis.

Är man såhär desperat som företagare så kan det bara tyda på att de är högst medvetna om att deras traditionella affärsmodell är död och de saknar förmågan att modernisera den. Man använder istället alla tillgängliga metoder för att "upprätthålla" sin affärsmodell så länge som möjligt. Det är facinerande hur staten understödjer döende affärsmodeller om företagen bara har tillräckligt med resurser att basunera ut sitt budskap.

Uppdatering: Antipiratbyrån tillbakavisar givetvis anklagelserna. Det borde givetvis vara rimligt att domstolen kräver att få reda på hur informationen har inhämtats för att avgöra om uppgifter kring IP-numret skall lämnas ut.

1 kommentar:

Kraxpelax sa...

http://dn.se/kultur-noje/danmarks-ipred-en-flopp-1.838848
http://dn.se/kultur-noje/skadestand-ipred-danmark-1.838921
http://dn.se/kultur-noje/massiv-kritik-mot-ipred-1.837999

Vilken SEGER för nationalpyrrhomanen Jan Guillou.

Dagens börstips: blanka "Piratförlaget".

Halleluja För Marknads Krafterna!

0=:oD

(I know. I'm terrible.)

Förhävelse Tar Sej I Sin Brasa.

*skamlöst bubblande skadeglädje*

PS. Våldspornografen lever som han lär & lär ha "klått upp" en misstänkt fildelare. Hur nu det gick till; måste ha vatt en riktig småflicka ej AIK-supporter. Hur var det nu med Lag & Ordning? Det är fängelse för misshandel, som ej kan anses ringa, & den SLAGPÅSEN ska faaan inte ha nåna Maktens Privilegier. Efterlyses närmare omständigheter i fallet!

PPS. Åh. Vi förstår. Det var 1 såntdärnt "kritiskt konstverk.

*skakar bedrövad på sitt arma huvud*

PPPS

to the Man the Myth the Concept:

make my day, punk

I'M A NATURAL BORN KILLER

- Peter Ingestad, Solna