1 oktober 2006

En vanlig söndag och septembers sökningar

Idag åkte vi till ByggMax och köpte lite sten för att lägga längsmed huset på framsidan så att gräsmattan inte går ända fram till huset. Detta är bra både för huset och gräsmattan. Vi passade också på att plocka undan på verandan.

I fredags fick jag Jamie Olivers Italien av mina föräldrar. Som inspirration av denna blev middagen idag en risotto med blandad svamp och ett glas vin till.

Jag har också tittat på vad folk har sökt på för att hitta min blogg. Vanligast är väl passande för sässongen äppelskörd. Där efter rostbiff. Still going strong är glasfiberväv. Då det är så många som är intresserade av glasfiberväv kan jag säga att vi är mycket nöjda med det valet. Den är lätt att torka av om det skvätter och tälig. Vi valde att måla med biltemas väggfärg. Den var lätt att måla bra och får en behaglig ton. Motsvarande färg finns även på Jula och Ica Maxi. Både mina föräldrar och min syster har använt färgen i olika nyanser och är mycket nöjda.

1 kommentar:

Hans Persson sa...

Jag var på Byggmax igår för att köpa sten att lägga mellan huset och garaget, men det visade sig att de hade sålt slut på den sorten någon gång under veckan sedan jag var och handlade det förra lasset. Nu fanns det bara fem plattor kvar, och allihop var sönder.